Bodypump -55 minuter


Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för de som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att Bodypump är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.


BodyStep - 30 & 55 min

Ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en step-bräda och tränar till motiverande musik. Tränar du regelbundet kan du förbättra flåset, bli mer koordinerad och öka din styrka.

BodyPump Upper Body - 30 min

Ett styrketräningspass som fokuserar på överkroppen. Låtarna är hämtade från Bodypump releaser. Perfekt att kombinera med ett annat styrke eller konditionspass. Träna för en stark överkropp!

CXWORX -30 minuter

Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående. En halvtimme av Les Mills CXWORX är allt du behöver för att få ett utmanande och effektivt träningspass.

SH'BAM 

- 30 & 45 min


Ett pass fyllt med roliga steg till sköna låtar! Passet är dansinspirerat och under 30 eller 45 minuter får du dansa loss till musik bestående av listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. Varje låt har sin egen lilla fristående koreografi. Passet är uppbyggt i intervaller, vilket gör det till effektiv konditionsträning!

bodybalance     - 45 & 55 min

BODYBALANCE® är en blandning av yoga, tai chi och pilates.  Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka som gör att du känner dig centrerad och harmonisk. 

Yogan som erbjuds hos oss grundar sig i Hathayoga. Hathayogan har sitt ursprung från Indien och är den fysiska delen av yogan. Med hjälp av yogapositioner och asanas tränar vi styrka, flexibilitet, balans och andning för att sammanlänka vår kropp med vårt sinne.


Vi erbjuder olika nivåer och influenser på våra yogaklasser. Vare sig du är nybörjare på mattan eller mer erfaren så finns det något för dig. Här följer en mer ingående beskrivning av våra klasser:

Yoga energy 

- 55 min


En grundläggande yogaklass där vi värmer upp kroppen genom solhälsningar för att sedan arbeta med styrka och energiflöde i stående positioner.

Klassen fortsätter sedan med sittande positioner med fokus på rörlighet, avslutas sedan med en avslappning. Syftet med klassen är att skapa energi för resten av dagen. Passar bra för nybörjaren, men svårighetsgraden kan anpassas genom olika alternativ för dig som söker utmaning.

yoga Mindful yin

- 45 min

Yoga mindful yin - en klass där vi lägger fokus till andetaget och att för en stund få släppa vardagen och bara vara..

Känn hur kroppen blir mer avslappnad för att sedan fylla på med mer energi. Andning, avslappning och total närvaro.

Yoga slow flow - 55 min

En flödande klass för dig som yogat ett tag där vi sammanlänkar rörelse med andetag. Ett långsammare flöde för att känna total närvaro genom hela kroppen och med inslag av mer avancerade flöden för en strävan att utvecklas. Avslutar sedan med stilla positioner på mattan för att sjunka djupare in i andning och meditation.

Yoga Fitness 

-55 min


Består av tre delar. Första delen är en kortare meditation med fokus på andning.  Andra delen som är den större delen av passet utövas olika yoga positioner "asanas" som varvas mellan styrka och rörlighet.

Därefter avslutas yogaklassen med en avslappningsdel.

Functional workout

 - 45 min

Vi kör styrketräning med träningsband liknande TRX som redskap och kettlebells. Under varje pass tränas hela kroppen, belastningen varieras enkelt och gör träningsformen lämplig för alla, såväl vältränad som nybörjare. Kom gärna lite uppvärmd till passet.

basisball 

centercore

- 45 min

Ett funktionspass där du använder hela kroppen och till din hjälp har du en medicinboll. Fokus på styrka, rörlighet och balans. 

basisball raw

- 45 min

Ett funktionspass där du använder hela kroppen och till din hjälp har du en medicinboll. Fokus på stryka, kraft och uthållighet i ett relativt högt tempo. 


Ketlebell

45 min 

Ett pass med 100% renodlade kettlebellövningar. Vi kör en blandning av styrka, teknik och uthållighet för att uppnå en optimal kombination! Fokus ligger på kettlebellövningarna swing, clean, jerk och snatch. Men vi kör även mer avancerade övningar som turkish get up, windmills och en-arms varianter. Sen lägger vi till assistansövningar som squats, presses, deadlift och carries.

cirkelträning - 45 min

Ett tabata-pass där vi under 45 min fokuserar på olika kroppsdelar från vecka till vecka. Avslutas med en tuff final! 


Butt Blast 

- 30 min

En halvtimmes träning med fokus på rumpa & lår! Vi arbetar med egna kroppen, skivstänger, vikter och gummiband.

Abs & ass

- 30 /45 min

Ett cirkeltraningspass där vi under 30/45 min fokuserar på musklerna kring magen och rumpan. Kom gärna uppvärmd till passet.

gymintro - 30 min

Instruktioner av hur maskinerna i gymmet fungerar i grupp om max 4 personer.

Spinning - 30, 45 & 55 min (Activio)

En bra träningsform för alla då du själv kan reglera motståndet på din cykel. När du tränar har du möjligheten till tempoväxlingar mellan långsamt och snabbt som ger utrymme till återhämtning. Träningen ger dig en god kondition och du kommer att svettas massor. Knän och leder sparas i denna skonsamma träningsform.

Zumba - 55 min


Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar.

Strong by zumba

Strong by Zumba  kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot ger passet en hög intensitet. Genom att använda dig av din egen kroppsvikt kommer du att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!