hanna widlund

personal trainer

Hanna är otroligt fascinerad av människokroppen och vad den kan utföra. Hennes övertygelse är att vi människor besitter en mycket större kraft än vi tror och hon har en önskan om att få bidra till den kraften. Hanna har möjligheten att skapa ditt starkaste och bästa jag med en kropp som kan ta sig an det du önskar. Låt henne stötta dig och ge dig rätt verktyg för att skapa något du kan vara stolt över. Hanna tycker det är en fantastisk känsla när man behärskar de rörelser eller övningar man tar sig an, den känslan vill Hanna att du ska få uppleva! 


Hanna började med dans, vidare hittade hon in i gymmet och sedan föll hon som en fura för skivstången. Och det är just det som är grejen, det spelar ingen roll vad du gör, så länge du tycker det är roligt – då går det av bara farten! 



Utbildning /Education:

Idrottsvetenskap 150 hp, Malmö Högskola

Träningsansvarig hos fysioterapeut, rehabiliterande träning.  

Lic. Eleiko Personal Trainer 

- Kettlebellinstruktör 

- Styrkelyft steg 1

- Tyngdlyftning steg 1 


In English:

Hanna loves the human body and what it can achieve. She wants to help you to create the strongest and best you with a body that can do what you wish for it to do. Let her support you and give you the best tools to create something that you can be proud of.