OM IDROTTSCENTRUM

IDROTTSCENTRUM Halland AB ägs av Hallands idrottsförbund och ligger i Halmstad högskolan lokaler och sen 2009 är det öppet för alla. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast som alla jobbar för att leverera träningsglädje, hälsa och idrott till alla våra kunder. Idrottscentrum är ett växande företag och expanderar med ny personal.Idrottscentrum är referensgym för Eleiko och certifierad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke- och konditions- och gruppträning. Vi erbjuder även massage, sjukgymnastik, samt personlig rådgivning inom träning, kost, hälsa och motivation.


Vi jobbar alltid med anställningsavtal och kollektivavtal via Unionens branschavtal. Lönesättning sker via lönestege. Välkommen in i Idrottscentrum-familjen!


Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta simon@idrottscentrum.se så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se


LEDIGA TJÄNSTER


Yogainstruktör


Vi söker två yogainstruktörer med relevant utbildning för att instruera yoga på ett träningscenter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenheter som gruppträningsinstruktör inom andra typer av gruppträning är meriterande. Tjänsten är 1-3 timmar per vecka och framför allt lagd till kvällar och helgen. Arbetstider bestäms i samråd med träningsansvarig. Tjänsten startar under augusti månad. Vi behandlar ansökningarna löpandes.


Personlig tränare


Är du en personlig tränare med arbetslivserfarenhet inom yrket? Vi söker 2 personer med fingertoppskänsla och service mind. Anställningen kräver PT-certifierad utbildning liknande EHFA, NSCA alt. likvärdig Högskoleutbildning. Har du säljutbildning, receptions- eller instruktörserfarenhet är det meriterande men inget krav. Du kommer kunna styra dina bokningar samt tider själv och i samråd med receptionen därav går den att kombinera med andra tjänster eller som gruppträningsinstruktör. Lönen är arvoderad per timma med kund. Uppstart i samråd med träningsansvarig. Vi kommer behandla ansökningarna löpandes. Vi uppmuntrar sökande av båda könen för att uppnå mångfald på arbetsplatsen.”


En ev ansökan skickas till info@idrottscentrum.se länk till vår hemsidaMassör


Vi söker en till två utbildade massörer på timtid. Arbetstiderna bestäms i samråd med Idrottscentrum där bokningsbara timmar bestäms i förväg och avlöningen sker via arvode. Tjänsten passar utmärkt att kombinera med andra hel-eller deltidstjänster. Tidigare meriter som massör, service mind, social kompetens och flexibilitet är väldigt viktigt för tjänsten. Har du jobbat inom träningsbranschen eller har erfarenhet som instruktör är det meriterande men inget krav. Tjänsten startar i slutet av sommaren 2018. Vi kommer behandla ansökningarna löpandes.


Gruppträningsinstruktörer – Les Mills Sh´bam & Bodystep


Vi söker en instruktör av varje program. Les Mills certifiering krävs för att kunna instruera. Vi prioriterar dig som har certifiering. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum kan hjälpa till utbildningens finansiering gentemot vissa premisser. Mer info fås via simon@idrottscentrum.se