BodyAttack 

- 55 minuter

Högintensiv konditionsträning för att bygga uthållighet och styrka. Den här högintensiva intervallträningen kombinerar atletiska aerobicrörelser med styrka och stabilitet. Vår instruktör kommer att motivera dig till en högre nivå och din fysik kommer att få resultat. 

Bodypump -55 minuter


Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för de som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att Bodypump är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.


BodyPump Upper Body - 30 min

Ett styrketräningspass som fokuserar på överkroppen. Låtarna är hämtade från Bodypump releaser. Perfekt att kombinera med ett annat styrke eller konditionspass. Träna för en stark överkropp!

SH'BAM 

- 30 & 45 min


Ett pass fyllt med roliga steg till sköna låtar! Passet är dansinspirerat och under 45 minuter får du dansa loss till musik bestående av listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. Varje låt har sin egen lilla fristående koreografi. Passet är uppbyggt i intervaller, vilket gör det till effektiv konditionsträning!

BodyStep - 30 & 55 min

Det är ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik. Tränar du regelbundet kan du förbättra flåset, bli mer kordinerad och öka din styrka

CXWORX -30 minuter

Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående. En halvtimme av Les Mills CXWORX är allt du behöver för att få ett utmanande och effektivt träningspass.

Yogan som erbjuds hos oss grundar sig i Hathayoga. Hathayogan ursprunger sig från Indien och är den fysiska delen av yogan. Med hjälp av yogapositioner, asanas, tränar vi styrka, flexibilitet, balans och andning för att sammanlänka vår kropp med vårt sinne.


Vi erbjuder olika nivåer och influenser på våra yogaklasser. Vare sig du är nybörjare på mattan eller mer erfaren så finns det något för dig. Här följer en mer ingående beskrivning av våra klasser

Yoga energy 

- 55 min


En grundläggande yogaklass där vi värmer upp kroppen genom solhälsningar för att sedan arbeta med styrka och energiflöde i stående positioner.

Klassen fortsätter sedan med sittande positioner med fokus på rörlighet, avslutas sedan med en avslappning. Syftet med klassen är att skapa energi för resten av dagen. Passar bra för nybörjaren, men svårighetsgraden kan anpassas genom olika alternativ för dig som söker utmaning.

Yoga

mindfullness 

- 45 min

Yoga mindfullness - 45 min

en klass där vi lägger fokus till andetaget och att för en stund få släppa vardagen och bara vara..

Känn hur kroppen blir mer avslappnad för att sedan fylla på med mer energi. Andning, avslappning och total närvaro.

Yoga slow flow - 75 min

En flödande klass för dig som yogat ett tag där vi sammanlänkar rörelse med andetag. Ett långsammare flöde för att känna total närvaro genom hela kroppen och med inslag av mer avancerade flöden för en strävan att utvecklas. Avslutar sedan med stilla positioner på mattan för att sjunka djupare in i andning och meditation.

Yoga Fitness 

-55 min


Består av tre delar. Första delen är en kortare meditation med fokus på andning.  Andra delen som är den större delen av passet utövas olika yoga positioner "asanas" som varvas mellan styrka och rörlighet.

Därefter avslutas yogaklassen med en avslappningsdel.

Söndags Yoga -75 min

En lugnare klass där vi arbetar djupare in i positionerna. Avslappnande och meditativ klass för att uppnå en närvaro och välkomna veckan med ett öppet sinne. 

Öppen för alla nivåer.

Bekväma och lite varmare klädsel rekommenderas under vinterhalvåret. 

Functional workout

 - 45 min

Vi kör styrketräning med Func.Gyms träningsband som redskap. Under varje pass tränas hela kroppen, belastningen varieras enkelt och gör träningsformen lämplig för alla, såväl vältränad som nybörjare. Kom gärna uppvärmd till passet.

Get Fit -Pure Kettlebell


Ett pass med 100% renodlade kettlebellövningar. Vi kör en blandning av styrka, teknik och uthållighet för att uppnå en optimal kombination! Fokus ligger på kettlebellövningarna swing, clean, jerk och snatch. Men vi kör även mer avancerade övningar som turkish get up, windmills och en-arms varianter. Sen lägger vi till assistansövningar som squats, presses, deadlift och carries..

Butt Blast 

- 30 min


En halvtimmes träning med fokus på rumpa & lår! Vi arbetar med egna kroppen, skivstänger, vikter och gummiband.

Abs & ass

- 30 /45 min

Ett cirkeltraningspass där vi under 30/45 min fokuserar på musklerna kring magen och rumpan. Kom gärna uppvärmd till passet.

Spinning - 30, 45 & 55 min (Activio)

En bra träningsform för alla då du själv kan reglera motståndet på din cykel. När du tränar har du möjligheten till tempoväxlingar mellan långsamt och snabbt som ger utrymme till återhämtning. Träningen ger dig en god kondition och du kommer att svettas massor. Knän och leder sparas i denna skonsamma träningsform som vi utför i Halmstad.

Zumba - 55 min


Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar.

Strong by zumba

Strong by Zumba  kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot ger passet en hög intensitet. Genom att använda dig av din egen kroppsvikt kommer du att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!