Om du är NYBÖRJARE i gymmet och känner att du vill ha vägledning för hur du ska börja, lägga upp träning och kost kan din Personliga tränare i Halmstad hjälpa dig för att du ska få ut så mycket av din träning som möjligt. Om du har tappat MOTIVATIONEN kan en Personlig Tränare vara ett bra hjälpmedel för att komma tillbaka till en rolig och inspirerande träningsform speciellt anpassad till dig.


Om du inte känner att du utvecklas i din träning längre kan din Personliga tränare hjälpa dig på traven genom övningar och ett träningsupplägg som höjer din PRESTATION till nästa nivå.


Personlig träning nu är avdragsgillt och kan betalas av ditt friskvårdsbidrag!

15 % rabatt TILL SENIORER OCH STUDENTER

Konsultation

 MED EN PT 

Vid första träningstillfället kommer du som klient få möjlighet att diskutera dina träningsmål, hälsa, träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar osv.


Vid konsultationen försöker tränaren att få ut en så klar bild som möjligt över individens livsstil. Klienten gör en hälsodeklaration, som man sedan tillsammans går igenom för bästa resultat. Ju mer tränaren vet om sin klient, ju lättare går det att nå målen tillsammans. Det kan vara svårt att berätta om personliga och privata saker men vi som personliga tränare lyder under sekretesslagen vilket innebär att all information du lämnar är strikt konfidentiell och ingen obehörig kommer att ta del av den utan ditt personliga medgivande.


Har du funderingar så kontakta oss gärna i Halmstad så svarar vi på alla dina funderingar innan du gör dín hälsoinvestering.

Tränings-

program  

Personliga tränaren lägger upp ett individuellt baserat program utefter klientens förutsättningar & livssituation. Det kan handla om att förbereda sig för golfsäsongen, komma i sitt livs form eller bara bli smärtfri. Tränarens uppgift är att hjälpa klienten att ta första steget mot sitt mål.


Ett vanligt program kan innehålla uppvärmning, träning av olika former samt eventuellt rörlighetsträning. Tränaren och klienten kommer tillsammans fram till ett program.

VIll du bli kontaktad av en av våra Pt´s? 

Boka en kostnadsfri konsultation. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra PT´s dig. 

Vi hjälper dig! 

Andreas holm