kroppsammansättnings-

analys

Andreas holm

Mätningen utförs av Andreas Holm som har lång erfarenhet av kalipermätning, kroppsanalyser och åtgärdscoaching för både idrottare och motionärer.

BCA - 

Body

Composition Analysis

Vi analyserar din procent kroppsfett, total fettfri massa/fettmassa, Index av fettfri massa FFMI, midje/höft/längd-ratio samt kroppsfettsdistribuering. Vi förklarar innan hur metoderna går till och hur resultatet går att påverka, alltså vad du kan göra för att förbättra det. Du får reda på vilka värden som är bra och vilka man ska hålla sig under eller områden man bör hålla sig inom för att förbättra sin kroppssammansättning. Du får ut värden som basalmetabolism och ett förslag på makronutrientfördelning för antingen fettreducering eller att bygga muskler samt en översiktsplan för hur lång tid det kan att nå ditt mål.

 

En mätning tar ca 45 minuter och kostar endast 399 kr!


BCC - Body 

Composition Coaching 


Åtgärdscoaching utifrån din BCA- kroppssammansättningsmätning. Din tränare ger dig kost- samt träningscoaching utifrån dina förutsättningar och målsättning. Du får ett detaljerat kost- och träningsschema och kan dessutom köpa extra PT-pass till paketpris. Denna coaching är ultimat för dig som vill få maximalt ut av träningen och kosthållning för att forma kroppen.


Har du frågor kring vår kostrådgivning etc ?


Kontakta vår träningsansvarig

 Simon Jönsson

 simon@idrottscentrum.se