OM IDROTTSCENTRUM

IDROTTSCENTRUM har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast som alla jobbar för att leverera träningsglädje, hälsa och idrott till alla våra kunder. Idrottscentrum är ett växande företag och expanderar med ny personal.Idrottscentrum är referensgym för Eleiko och certifierad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke- och konditions- och gruppträning. Vi erbjuder även massage, sjukgymnastik, samt personlig rådgivning inom träning, kost, hälsa och motivation.


Vi jobbar alltid med anställningsavtal och kollektivavtal via Unionens branschavtal. Lönesättning sker via lönestege. Välkommen in i Idrottscentrum-familjen!


Om du har några funderingar kring någon av tjänsterna kan du alltid kontakta simon@idrottscentrum.se så hjälper vi dig. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@idrottscentrum.se

lediga tjänster

Receptionist- och gruppträningsansvarig

OM OSS


Idrottscentrum är ett fristående träningscenter och aktiebolag som ägs av Halmstad Studentkår. Det ligger i Högskolans lokaler och är idag ett av Halmstad ledande center. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast etc. som alla jobbar för att leverera träning, glädje och idrott till våra kunder. Alla anställda är knutna till kollektivavtal. Vi är ett certifierat Eleiko-center och licenserad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på styrke-, konditions- och gruppträning. Förutom gruppträning och PT-pass erbjuder vi även massage, sjukgymnastik, testmöjligheter inom fysiologin samt personlig rådgivning.


Arbetsuppgifter


Som receptions- och gruppträningsansvarig kommer du få arbeta brett med flertalet arbetsuppgifter samtidigt som du är vårt ansikte utåt mot kunderna. Dina främsta uppgifter är att bemanna receptionen med tillhörande administrationsuppgifter samt koordinera och planera gruppträning. Du kommer ha ett visst ekonomiansvar samt vara ansvarig för våra hallbokningar via bokningssystemet BPR.


Ansvaret för gruppträningarna innebär bland annat att du får planera och koordinera gruppträningsschemat, ordna bemanning vid sjukdom, ha löpande dialog med instruktörerna men framförallt se till att våra instruktörer coachas för att utvecklas.


Du ansvarar även för receptionens dagliga drift, såsom bemanning, kioskförsäljning, beställa varor och lagerföring samt övriga administrativa arbetsuppgifter som kan förekomma i samband med receptionsarbete. Till exempel fakturering och lättare ekonomisk administration.


Andra arbetsuppgifter kan vara framtagande av statistik och underlag för utvärdering av gruppträning samt medlemskapsförsäljning, samt planera och ta fram marknadsföringsmaterial tillsammans med verksamhetsansvarig.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75% som förlagd till dagtid med fast schema. Arbete under kvällstid och helger kan förekomma och tjänsten kräver lite flexibilitet. Månadslön enligt överenskommelse.


Det är ett önskemål att du kan komplettera tjänsten med gruppträning (2-3 pass per vecka) eller PT. Möjlighet till receptionsjobb vissa helger finns också som ger utökad tjänst. Tillträde: snarast enligt överenskommelse.


#jobbjustnu


Vi ser fram emot din ansökan!

Om dig


Vi söker dig om är en serviceinriktad, lösningsorienterad träningsmänniska, som trivs med kundkontakt och har ett leende på läpparna.


Du tar stort ansvar för ditt arbete och det du levererar. Vi ser att du är ordningsam samt arbetar strukturerat och har fokus på kvalitét. Det är viktigt att du trivs i att arbeta i team och trivs med att leda och stötta personal.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet med att planera och koordinera gruppträningar samt att arbeta i reception.
Du behöver ha mycket god kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift samt behärskar engelska. Du behöver ha god datorvana och det är ett plus om du har erfarenhet av sociala medier/kanaler.
Då du kommer vara ansvarig för bokningar i BRP är det högst meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta i detta system.lediga tjänster pt/ instruktör

Personlig tränare


Är du en personlig tränare med arbetslivserfarenhet inom yrket? Vi söker 2 personer med fingertoppskänsla och service mind. Anställningen kräver PT-certifierad utbildning liknande EHFA, NSCA alt. likvärdig Högskoleutbildning. Har du säljutbildning, receptions- eller instruktörserfarenhet är det meriterande men inget krav. Du kommer kunna styra dina bokningar samt tider själv och i samråd med receptionen därav går den att kombinera med andra tjänster eller som gruppträningsinstruktör. Lönen är arvoderad per timma med kund. Uppstart i samråd med träningsansvarig. Vi kommer behandla ansökningarna löpandes. Vi uppmuntrar sökande av båda könen för att uppnå mångfald på arbetsplatsen.


Gruppträningsinstruktörer – Les Mills CXworx & Zumba


Vi söker en instruktör av varje program. Les Mills certifiering krävs för att kunna instruera CX. Vi prioriterar dig som har certifiering. Har du inte färdig utbildning men erfarenhet och ett brinnande intresse för att bli instruktör kan Idrottscentrum kan hjälpa till utbildningens finansiering gentemot vissa premisser. Samma gäller Zumban. Vi ser fram emot din ansökan-


Mer info, mejla simon@idrottscentrum.se